Over ons

Rockhopper pinguïn

Bij Rockhopper laten we ons inspireren door de unieke eigenschappen van de Rockhopper-pinguïn. Deze kleine vogel valt op door zijn kenmerkende zwarte en witte verenkleed, met een opvallende gele kuif. 

Net zoals de gele kuif kleur toevoegt aan zijn uitstraling, streven wij ernaar om met onze sokken kleur en levendigheid te brengen in het leven van onze klanten. 

Door hoogwaardige materialen te combineren met opvallende ontwerpen, willen wij jouw dagelijkse outfit verlevendigen en een vleugje vrolijkheid toevoegen, net zoals de gele kuif van de Rockhopper-pinguïn dat doet. 

Duurzaamheid

Bij Rockhopper geloven we sterk in het nemen van verantwoordelijkheid en bijdragen aan een duurzamere wereld. 

Daarom worden al onze producten met zorg en vakmanschap geproduceerd in Europa, waar we streven naar de hoogste kwaliteit en ethische normen.

Milieuvriendelijkheid

We kiezen bewust voor organisch katoen als materiaal voor onze sokken, wat niet alleen zorgt voor een comfortabele ervaring voor onze klanten, maar ook bijdraagt aan een gezonder milieu en betere omstandigheden voor de katoenboeren.

Dit resulteert ook in minder onaangename geurtjes aan de voeten.  

  

Maak kennis met ons Team

Joachim Jamar, CEO

Als oprichter is Joachim de drijvende kracht achter ons bedrijf. Hij draagt bij aan de ontwikkeling van producten, marketingstrategieën en de klantbeleving.  

Lisa Schreurs, CEO

Als mede-oprichter en financieel directeur, brengt Lisa expertise en focus op de financiële aspecten van ons bedrijf. Ze is verantwoordelijk voor het beheer van financiële strategieën en zorgt dat ons bedrijf kan floreren en groeien.  

Ivy, Pawsitivity manager

Ivy, met haar vrolijke en positieve karakter, fungeert als onze Pawsitivity Manager, waarbij ze zorgt voor een opgewekte sfeer binnen ons bedrijf.  

Lowie, Chief security officer

Lowie, onze betrouwbare en waakzame hond zorgt voor een veilige en beveiligde omgeving binnen ons bedrijf.